hits

Mitt år

  • 07.01.2018 kl. 18:13

Tenk at vi allerede er i 2018! Jeg skrev en liten tekst som jeg la ut under et av mine instagrambilder og tenkte å legge ut denne teksten her også.
Wow 2017, du har egentlig vært et ganske bra år! Startet januar med en ganske vond fot etter en helt fantastisk nyttårsfeiring. Jeg ble ferdig med mitt værste siste halv år på videregående, jeg tok farvel med noen av de beste lærerne jeg har hatt. En liten nedtur var at min kjære mamma fikk brystkreft, det ble noen veldig tunge dager, men mamma fikk den best tenkelige nyheten og det var at hun ble frisk. Jeg jobbet en del som vaskedame hos eldre. Alle rundt meg begynte å søke rundt på forskjellige skoler og jeg tok sjansen og søkte på Tone Lise Akademiet. Og jammen kom jeg inn. Tenkte veldig mye på det om jeg skulle takke ja fordi det måtte jo ende opp med at jeg måtte flytte ut fra trygge omgivelser med mamma og pappa. Jeg endte opp med å takke ja fordi ei av mine bestevenninner også skulle flytte til Oslo. Og vi endte opp med å flytte sammen, sommeren kom og jeg jobbet en hel del for å tjene opp penger til den nye leiligheten. Slutten av sommerferien nærmet seg og jeg tok farvel med Gausdal og de jeg har rundt med her. Første skoledag på Tone Lise kom og jeg var veldig skeptisk, men hvem er nå ikke det første skoledag? Det gikk veldig bra og jeg skjønte at jeg kom til å ha et veldig bra år fordi lærerne var helt supre og veldig mange fine jenter i klassen. I september fikk jeg og Renate en ny roomie ved navn Lotta, og der og skjønte jeg og Renate at vi hadde truffet jackpot fordi hun var virkelig noe for seg selv. På en positiv måte. Jeg har fått mange muligheter via Tone Lise og tenkte å ha et eget innlegg om dette! Julen kom endelig og jeg kunne ta en velfortjent ferie hjemme i Gausdal. Julen ble fylt med å være med venner og chille hjemme med familien. Og nå som 2018 er her, har jeg allerede hatt en tentamen og skriftlig eksamen, så nå venter jeg bare på å bli ferdig med praksis eksamen og jeg kan kalle meg Makeup Artist.

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

New year, new me?

  • 06.01.2018 kl. 23:18

haha, drøm a Mari! De som kjenner meg tenker sikkert "skal du virkelig prøve deg på blogging igjen Mari, du får det jo aldri til?" Men okei jeg tenker faktisk å gi blogging en liten sjanse. Jeg har trua på at jeg hvert fall klarer i en måned, burde egentlig ha et veddemål ved venninnene mine om dette for da holder jeg kanskje lengre. Vi har kommet inn i 2018 og alle snakker om "new year, new me", jeg føler at det egentlig bare er bullshit, det er ikke sånn at så fort 2018 kommer kan du plutselig bli ny? Det kan hende du skal gjøre et par nye ting, men du er fortsatt deg selv. Nå kommer de som leser bloggen min til å tenke "hva søren Mari" men jeg selv skal faktisk begynne å trene i 2018, sammen med alle som tenker det samme, men mitt mål er å holde i mer en enn måned som antageligvis de fleste gjør. Jeg blir snart ferdig med Tone Lise Akademiet og da er jeg jammen utdannet Makeup Artist, men det som er moro med det er at tanken er egentlig ikke å bli Makeup Artist. Jeg er veldig glad for at jeg søkte på Tone Lise, for jeg har møtt veldig mange fantastiske mennesker på dette halvåret som jeg har blitt så glad i. Etter Tone Lise må jeg virkelig få søkt på et par jobber for nå begynner pengene å synge på sitt siste vers her. Godt jeg er glad i pasta. Tenkte å komme med et innlegg i morgen om hvordan året mitt har vært også er jeg veldig takknemlig hvis noen har lyst til å skrive noen ønsker til hva dere ønsker å se på bloggen min. 
Beklager for et veldig rotete innlegg, men trengte å få ut litt tanker. Har heller ikke noen bilder som passer inn her, men tar igjen det senere. Snakkes

Last week

  • 11.09.2017 kl. 21:46

God mandag! Akkurat nå sitter jeg i sofaen i leiligheten og ser på stjernekamp. Følger egentlig ikke med, men synes Lisa Børud er utrolig flink. Siden blogginga ikke har vært så kjempe bra, tenkte jeg å fortelle om uka som var. Forrige helg møtte jeg en god venninne som jeg har vært venninne med helt siden barneskolen. Familien hennes hadde hytte like ved bestemor og bestefar og sånn ble vi venner. Var kjempe koselig å se henne igjen, var utrolig lenge siden sist. Ellers var jeg alene i leiligheten fra søndag til mandag. På mandag var det tilbake til Tone Lise Akademiet, husket ikke helt hva vi startet mandagen med, men fra 1200-1500 skulle vi ha kurs med Fred Hamelten. En spesialist på bryn, det var veldig spennende og fikk til og med et diplom etter vi hadde vært på kurs med han. Så nå kan vi bruke hans brynsprodukter, fordi du må være "sertifisert" til å bruke hans produkter. 
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetPå tirsdag hadde vi en del om øyenskygge og vi skulle legge en 2 tone. Jeg trodde at jeg kunne masse om sminke før jeg begynte på TL, men det er så utrolig mye mer! Vi fikk beskjed helt fra første skoledag at vi skulle legge fra oss alt vi kunne og starte helt på scratch og det var veldig godt fordi da er liksom alle på "lik linje". Når jeg kom hjem fra skolen gjorde jeg ikke så veldig mye, slappa antageligvis av og vaska sminkekostene mine. Noe vi må gjøre hver dag etter vi har hatt sminke på skolen. Onsdag var en litt mer spesiell dag fordi da var vi på kurs med selveste Tone Lise, her fikk vi vite litt om produktene til TL og litt mer om hudpleie og hvor viktig det er, den dagen var vi også ferdig ganske mye tidligere enn vanlig så jeg og Mia gikk på en sånn grønnsakssjappe som ikke er så langt unna TL. Jeg blir alltid så nysgjerrig når jeg går innom sånne sjapper fordi de har så utrolig mye gøy og grønnsakene og frukten er så utrolig mye billigere. Onsdag skulle også noen av TL-studentene på VIP kveld hos Make Up Store. Her fikk vi 20% på et kjøp og vi fikk se en demo av månedens look. Før vi skulle på VIP kvelden var noen av jentene i klassen på fridays for å spise. Torsdag var en dag mange av TL-studentene hadde gledet seg til fordi da skulle vi ha hudpleie med selveste Dajana. Det var utrolig spennende, men veldig hardt stoff fordi her fikk vi vite om masse om hud og hvordan man skal pleie de forskjellige hudtypene osv. Det var veldig lærerikt og kommer definitivt til å få bruk for dette til senere. Fredagen var vi tilbake på skolen og hadde en hel dag med teori, det var veldig hardt, men også veldig lærerikt. Her snakket vi om de forskjellige øyenfasongene og hvordan vi skal sminke de forskjellige. Og endelig ble det helg. Helga har gått til å slappe av. Untatt lørdag når jeg og Renate skulle ha en rolig vinkveld, men så hadde naboen 90-talls fest nede i bakgården. Jeg og Renate hadde vinduene helt oppe og endte opp med å sende en melding til han som hadde festen og komme med et sangønske og vi fikk det oppfylt, men ble også invitert ned til de. Denne kvelden var veldig koselig og endte opp hakket fullere enn det planen var. Søndag var både jeg og Renate ganske reduserte og endte opp med å slappe av og bestille middag på Foodora. Anbefales å teste ut. Dette ble et veldig langt innlegg, men blir sånn når jeg ikke er flink på å oppdatere dere. Håper alle har hatt en fin mandag og at uka blir kjempe fin.
Processed with VSCO with hb2 preset
Jeg skal prøve å bli flinkere på å ta med kamera hvor enn jeg går.

Helgen min

  • 28.08.2017 kl. 18:45

Hei dere, håper dere har en fin mandag hittil. Etter endt skoleuke på fredag var jeg ganske sliten, var veldig mye inntrykk hele den uka. Endte opp med å sove i to timer etter jeg kom hjem, men det var sykt deilig. Resten av fredagen gikk vel egentlig bare til å slappe av. Lørdag gjorde jeg heller ikke så veldig mye, var en tur på Oslo City for å kjøpe en sånn greie til macen min og skittentøyskurv (sykt spennende innkjøp). Søndag derimot var litt mer spennende. Jeg, Lina og Renate gikk en liten tur ut for å kikke litt. Det var et loppemarked på Schous Plass, som jeg tror Jenny Skavlan hadde arrangert i samarbeid med Tise, var en del folk der og fant meg dessverre ingenting der, kanskje like så greit er egentlig en fattig student akkurat nå. Vi var også innom Kaffebrenneriet en liten tur. Håper dere hadde en fin helg! Jeg har påbegynt en ny uke på Tone Lise og gud som jeg koser meg. Vil dere ha litt oppdateringer på hvordan dagene på Tone Lise er? Så gjerne si i fra, mulig jeg gjør det uansett.


Bloggtips?

  • 21.08.2017 kl. 20:23

Hei igjen! Planen er å komme igang med bloggingen igjen nå som jeg har startet et nytt kapittel i Oslo. Jeg vil gjerne vite om det er noe dere vil jeg skal skrive om på bloggen eller om dere generelt bare har noen tips til meg.Tenkte kanskje og etter hvert ha en q&a, men er jo ikke så mange som leser bloggen min enda. Jeg får snart den personlige almanakken min, så tenkte å skrive opp litt ideer i den. Jeg håper alle har en fin kveld videre og at dere har noen gode tips til meg.

Et random bilde av kjeksene jeg og Renate lagde i går, har ikke helt orka å brukt kameraet enda. Det kommer etter hvert

Hva har skjedd den siste uken

  • 05.07.2017 kl. 16:15

Hei dere! Det ble en litt ufrivillig bloggpause på en uke visst. Det har skjedd en god del den siste uken, jeg hadde jentekveld, begynte på jobb igjen, sovet hos ei venninne, begynt å få inn ting i leiligheten i Oslo og bare slappet av. Lørdag så dro vi inn til Oslo for å begynne flytteprosessen, og Gud så gøy det blir når alt er på plass. Jeg kommer til å enten ta noen bilder av leiligheten eller så kommer jeg til å lage en video. Vi får se hva jeg føler for! Den lørdagen vi var i Oslo, var det gaypride. Vi fikk dessverre ikke sett paraden fordi vi var for opptatt med å sette opp ting i leiligheten.

GET TO KNOW ME

  • 25.06.2017 kl. 20:06

Siden denne bloggen er ganske ny og dere kanskje ikke vet så mye om meg, tenkte jeg å svare på 20 spørsmål som gjør at dere kanskje blir en smule bedre kjent med meg som person. Tenker også å ha en liten q&a, så hvis det er noe du lurer på så spør gjerne på dette innlegget her.

#1 Hva er ditt fulle navn? Mitt fulle navn er Mari Eline Sveen
#2 Når har du bursdag? Jeg har bursdag 23 november og er født i 1997
#3 Øyenfargen din? Jeg har ganske så blå øyne
#4 Har du noen søsken? Nei jeg er enebarn og har trivdes veldig godt med det
#5 Favoritt mat og drikke? Det spørsmålet her er så vanskelig, men er veldig glad i pizza og capri sonne
#6 Favorittsang for øyeblikket? Favorittsangen min for øyeblikket må være amazing av Kurt Nilsen, den er så nydelig
#7 Hvilken tid på døgnet liker du best? Jeg er veldig glad i den tiden etter man har spist middag og til man skal legge seg
#8 Hva er din beste egenskap? Min beste egenskap er nok at jeg er veldig omsorgsfull, jeg er veldig på å passe på at folk har det bra rundt meg
#9 Favoritt app? Favorittappen min må nok være Instagram // følg meg gjerne mari_elinesveen
#10 Hva er favorittfaget ditt på skolen? Nå går ikke jeg på skolen lengre men når jeg gikk på videregående så gikk jeg medier og kommunikasjon og der ble nok mediefagene den største favoritten men mediedesign var nok det som falt best i smak
#11 Favoritt film/serie? Uten tvil Orange Is The New Black, jeg har akkurat sett ferdig sesong 5 og vet ikke helt hva jeg skal gjøre med livet mitt akkurat nå
#12 Favoritt butikk? Tror egentlig ikke jeg har en fysisk favorittbutikk, men er veldig glad i nettbutikken kicks og JunkYard
#13 Favoritt parfymen din? Jeg har to favoritt parfymer og det er YSL sin Black Opium og Marc Jacobs sin Daisy
#14 Favoritt høytid? Tror det må være enten julekvelden eller nyttårskvelden
#15 Favoritt årstid? Lett sommern (de gangene det er sol i Norge)
#16 Hva er det første du legger merke til når du møter nye personer? Det må nok være smilet 
#17 Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar på morgenen? Det er veldig vanskelig å si, den ene dagen er det bare inn på do for å tisse og vaske seg, mens andre dager er det full makeup så da kan det ta et par timer, men alt fra ti minutter til to timer
#18 Har du piercing eller tatovering? Nei, men har veldig lyst på en tatovering
#19 Favoritt klesplagg? Favoritt klesplagget mitt er nok adidas tightsen min
#20 Hva vil du bli når du blir stor? Her er jeg fortsatt veldig usikker, men til høsten flytter jeg sammen med to venninner til Oslo hvor jeg skal gå på Tone Lise akademiet og bli makeup artist, så ender nok opp noe i rundt den kategorien

Håper du likte dette innlegget, peace out

Processed with VSCO with a5 preset


 

 

Long time no see?

  • 25.06.2017 kl. 16:45

Heh hei igjen! La meg få et forsøk til på å få denne bloggen her til å fungere. Jeg tror jeg snart er på min 10 gang med å få denne bloggen her til å gå, men jeg har alltid gitt opp etter maks en uke. Tror faktisk ikke jeg har holdt ut noe lengre. Denne gangen her (vi får se) har jeg veldig lyst til å opprettholde motivasjonen til å ha en blogg, jeg har blitt mer glad i å skrive og uttrykke meg via et tastatur og via bilder. Jeg tenker å komme opp med et innlegg i kveld som handler litt mer om meg og hva som skal skje i sommer og det som hvert fall skal skje når høsten begynner. Bilder kommer senere Macen vil ikke samarbeide akkurat nå.

Peace out for noen timer

 

marisveen1

Hei! Jeg heter Mari Eline Sveen, er 19 år. Jeg liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, antrekk, tanker, og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no