hits

Helgen min

  • 28.08.2017 kl. 18:45

Hei dere, håper dere har en fin mandag hittil. Etter endt skoleuke på fredag var jeg ganske sliten, var veldig mye inntrykk hele den uka. Endte opp med å sove i to timer etter jeg kom hjem, men det var sykt deilig. Resten av fredagen gikk vel egentlig bare til å slappe av. Lørdag gjorde jeg heller ikke så veldig mye, var en tur på Oslo City for å kjøpe en sånn greie til macen min og skittentøyskurv (sykt spennende innkjøp). Søndag derimot var litt mer spennende. Jeg, Lina og Renate gikk en liten tur ut for å kikke litt. Det var et loppemarked på Schous Plass, som jeg tror Jenny Skavlan hadde arrangert i samarbeid med Tise, var en del folk der og fant meg dessverre ingenting der, kanskje like så greit er egentlig en fattig student akkurat nå. Vi var også innom Kaffebrenneriet en liten tur. Håper dere hadde en fin helg! Jeg har påbegynt en ny uke på Tone Lise og gud som jeg koser meg. Vil dere ha litt oppdateringer på hvordan dagene på Tone Lise er? Så gjerne si i fra, mulig jeg gjør det uansett.


Outfit fra søndag

  • 22.08.2017 kl. 19:52

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 presetSkjorte//New Yorker Mollybukse//Gina Tricot Veske//H&M Tøysko//Skopunkten 

Bloggtips?

  • 21.08.2017 kl. 20:23

Hei igjen! Planen er å komme igang med bloggingen igjen nå som jeg har startet et nytt kapittel i Oslo. Jeg vil gjerne vite om det er noe dere vil jeg skal skrive om på bloggen eller om dere generelt bare har noen tips til meg.Tenkte kanskje og etter hvert ha en q&a, men er jo ikke så mange som leser bloggen min enda. Jeg får snart den personlige almanakken min, så tenkte å skrive opp litt ideer i den. Jeg håper alle har en fin kveld videre og at dere har noen gode tips til meg.

Et random bilde av kjeksene jeg og Renate lagde i går, har ikke helt orka å brukt kameraet enda. Det kommer etter hvert

Første dag på Tone Lise Akademiet

  • 21.08.2017 kl. 14:33

Hei dere! I dag hadde jeg min første skoledag på Tone Lise akademiet. Eller vi var der i bare et par timer, men fikk liksom feelingen på hvordan det neste halvåret kommer til å bli. Jeg kom dit helt alene, men fant meg fort noen å prate med. Når vi skulle opp i et klasserom så fikk jeg se hvem jeg skulle gå i klasse med og det virker som om at vi kan bli en god gjeng, vi er 36 jenter. Det kan både bli spennende og utfordrende. Jeg gleder meg kjempe masse til å komme i gang og få mye mer kunnskap om hud og sminke. Håper de som har hatt sin første skoledag i dag har hatt en kjempe fin dag.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Et nytt kapittel

  • 19.08.2017 kl. 09:27

Hei dere! I går begynte et nytt kapittel i livet mitt, jeg har endelig fått flyttet til Oslo. På torsdag fikk jeg pakket det siste og satt det inn i bilen til pappa, og på fredag dro jeg. Jeg har selvsagt gruet meg et par dager til å forlate mamma og pappa og de hjemme, men regner med at når jeg har kommet inn i rutiner her i Oslo går alt mye bedre. Fikk ikke gjort veldig mye på rommet mitt i går, men tenker å få ryddet og ordna opp i alt i dag, jeg er alene i leiligheten, Renate har sin første dag på jobb på enklere liv i dag. Så mens hu er der så kan da vel jeg prøve å få ordnet rommet mitt. Jeg starter jo på skolen på mandag og begynner på Tone Lise akademiet, her og gruer jeg og gleder jeg meg litt. Gleder meg veldig til å se hva slags folk jeg kommer i klasse med, men jeg regner med at det er en god gjeng. Har ikke noen bilder å dele akkurat nå, men skal få tatt litt bilder av leiligheten når den er skikkelig klar også snakkes vi senere. 

marisveen1

Hei! Jeg heter Mari Eline Sveen, er 19 år. Jeg liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, antrekk, tanker, og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no