hits

Et nytt kapittel

  • 19.08.2017 kl. 09:27

Hei dere! I går begynte et nytt kapittel i livet mitt, jeg har endelig fått flyttet til Oslo. På torsdag fikk jeg pakket det siste og satt det inn i bilen til pappa, og på fredag dro jeg. Jeg har selvsagt gruet meg et par dager til å forlate mamma og pappa og de hjemme, men regner med at når jeg har kommet inn i rutiner her i Oslo går alt mye bedre. Fikk ikke gjort veldig mye på rommet mitt i går, men tenker å få ryddet og ordna opp i alt i dag, jeg er alene i leiligheten, Renate har sin første dag på jobb på enklere liv i dag. Så mens hu er der så kan da vel jeg prøve å få ordnet rommet mitt. Jeg starter jo på skolen på mandag og begynner på Tone Lise akademiet, her og gruer jeg og gleder jeg meg litt. Gleder meg veldig til å se hva slags folk jeg kommer i klasse med, men jeg regner med at det er en god gjeng. Har ikke noen bilder å dele akkurat nå, men skal få tatt litt bilder av leiligheten når den er skikkelig klar også snakkes vi senere. 

Mine tanker om å flytte til Oslo

  • 26.06.2017 kl. 21:43

Hei dere! Om ikke så veldig lenge så får jeg og mine to venninner nøklene til leiligheten vår i Oslo, noe vi gleder oss kjempe masse til. Det at jeg flytter til Oslo kommer nok kanskje som et sjokk på de nærmeste rundt meg, og det er på grunn av at jeg alltid har hatt en liten frykt for Oslo. Grunnen til denne frykten er nok fordi jeg kommer fra et lite sted på landet og at Oslo er så veldig stort for meg. Tenker også at det blir rart å gå fra å være en bygdejente til å bli ei byjente, håper virkelig dialekta ikke blir borte (det tror jeg mamma og pappa håper på også). Jeg kjenner jeg gruer meg en god del, bare det å flytte fra det trygge huset her hjemme, mamma og pappa og resten av de jeg har her. En ganske stor sorg blir også å reise fra fineste katten min Josefine, er så glad i den katta. Nå høres det ut som om at jeg bare gruer meg, men herregud som jeg gleder meg også. Flytte inn i leilighet sammen med to av mine beste venner, komme inn i et nytt miljø, starte på utdanningen til å bli makeupartist og selvfølgelig få nye venner. Jeg tror dette kommer til å bli kjempe bra jeg, må bare komme inn i miljøet i Oslo, men det skal jeg klare. Peace out.

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

 

marisveen1

Hei! Jeg heter Mari Eline Sveen, er 19 år. Jeg liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, antrekk, tanker, og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no